"*" geeft vereiste velden aan

financiële rust

Salarisadministratie

Loonvisie is expert op het gebied van salarisadministratie. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

Adviseur aan het woord: Karin van den Brink

“Ik zit al ruim 30 jaar in het vak en ik heb met veel klanten een fijne band opgebouwd. Onze salarisadministratie-afdeling verwerkt de salarismutaties voor de werkgevers. Wij verzorgen een accurate en tijdige verwerking en nemen veel uit handen. Hierbij hebben wij te maken met veel verschillende cao’s. De klant levert aan op de manier wat bij hem past. Online is natuurlijk het meest veilig en snel. Onze meerwaarde? De korte lijnen! Wij werken nauw samen met onze partners, dus kunnen snel schakelen. Bij elke ondernemersvraag weet je wie je moet inschakelen. Hiernaast zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en (wets)wijzigingen. Ja, ons kennisniveau is goed op orde. Mijn dag is echt geslaagd als ik een fijne werkdag heb gehad met mijn collega’s en de klanten tevreden zijn.” Karin van den Brink

Salarisadministratie

Salarisadministratie is in het kort het proces van het betalen van uw werknemers en het toepassen van de juiste bedragen aan loonheffingen en arbeidsvoorwaarden. Klinkt leuk, maar uw medewerkers gaan er vooral van uit dat ze op het afgesproken moment hun salaris ontvangen en alles in orde is. Er komt echter nog wel wat bij kijken. Salarisadministratie is voor sommigen niet voor niets een van de lastigste terugkerende taken. Tel daarbij op dat niet iedere werkgever de tijd heeft of de (actuele) vakkennis om dit zelf in orde te maken.

Loonvisie is expert op het gebied van salarisadministratie. Al jaren hebben wij gespecialiseerde ervaring opgedaan in het voeren van salarisadministratie voor een groot aantal bedrijven in diverse branches. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

Eén van de kernkwaliteiten van Loonvisie is de sterke klantgerichtheid. De klantbehoefte staat altijd centraal. Toen, nu en morgen. U bepaalt zelf of u voor totale ondersteuning gaat – en nergens naar om hoeft te kijken – of bepaalde zaken liever in eigen handen wil houden. Loonvisie kan u bijstaan met één van onze diensten of een goed advies. Want we gaan samen op weg! We staan naast de ondernemer. Naast onze geavanceerde salarisadministratie kunt u bij Loonvisie ook terecht voor onder meer een scala aan HR Services (en ondersteuning op HR), verzekeringen, juridische zaken en detachering.

Salarisadministratie online

Wij zijn denkers én doeners. Zo biedt Loonvisie u de mogelijkheid uw salarisadministratie in de cloud in te zien. Door het gebruik van ons geïntegreerde HR- en salarissoftware met onderling slimme koppelingen, met bijvoorbeeld diverse boekhoud- en planningspakketten, bent u áltijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. U kunt snel schakelen, want wij bieden non-stop inzicht- én overzicht. Dit bespaart u veel tijd. Kostbare tijd, die u kunt gebruiken voor uw eigen core business. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij geven gericht advies op ondernemersniveau en kijken graag met u mee wat het allerbeste past bij uw situatie. Hierbij kunnen we de salarispakketten op maat voor u inrichten en indien gewenst koppelen met uw andere bedrijfssoftware.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden, dan vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden en vele voordelen in een kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het plannen van een demo.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?