"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boschland Agri is één van de vier kennispartners van Vee & Gewas

Boschland Agri is één van de vier kennispartners van Vee & Gewas. De beslissing om kennispartner te worden was snel gemaakt. Hierdoor kunnen we namelijk onze specialisatie, kennis, kunde en ervaringen delen en ten dienste stellen aan alle leden van Vee & Gewas. Daarnaast staan we klaar voor de individuele agrariër en is de advisering van Boschland gebaseerd op ons motto ‘wij doen het anders’.

Boschland Agri heeft zijn oorsprong/roots liggen in het oosten van Nederland. Door de groei van het accountantskantoor en door de ambitie van het Agri team is in de loop van tijd het werkgebied uitgebreid naar andere delen van Nederland.

Het Agri team richt zich op alle sectoren binnen de landbouw. Zowel melkveehouderij, vleesvee, akkerbouw, geiten-, varkens- en pluimveehouderij. Daarnaast zijn we bekend met de periferie, zoals loonwerk en zorgboerderijen. Bedrijfsovername, bedrijfsbeëindiging en bedrijfsfinancieringen behoren tot onze specialiteit. Wij zijn groot genoeg om alle kennis in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk en laagdrempelig te blijven.

Bekijk onze pagina: https://www.vee-en-gewas.nl/kennispartner/boschland/

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bron: Thu, 08 Apr 2021 14:56:32 +0100

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?