Laat u ontzorgen

Administratie- en accountantskantoren

Geef uw salarisadministratie uit handen.

Administratie- en accountantskantoren

Bent u een administratie- of accountantskantoor en wilt u zich voornamelijk bezig houden met uw core business? Dan staan de mensen van Loonvisie voor u klaar om al het werk op het gebied van salaris- en personeelsadministratie uit handen te nemen.

Salaris- en personeelsadministratie uitbesteden

Het voordeel van het uitbesteden van uw salaris- en personeelsadministratie is dat u verzekerd bent van continuïteit en gewaarborgd van kwaliteit? Hierdoor is het mogelijk om uw klanten toch deze extra dienstverlening aan te bieden zonder dat het u extra tijd kost.

Samen kijken wij naar de werkprocessen en inrichting van de systemen, zodat dit geheel naar wens is voor u én uw klanten.

Zo kunt u bijvoorbeeld mutaties invoeren en autorisaties geven voor medewerkers of klanten om zelf wijzigingen door te voeren. Door slimme koppelingen hoeft u zaken niet dubbel in te voeren. Er zijn diverse boekhoudpakketten, planning tools of pensioen- en verzekeringsdashboards te koppelen aan ons HR-portaal. Bepaalde activiteiten kunnen worden ingepland en automatisch worden uitgevoerd, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

En wat dacht u van de mogelijkheid om een compleet digitaal HR-dossier op te bouwen? Verlof en verzuim, maar ook bijzondere momenten kunnen hiermee worden vastgelegd. Een groot voordeel is dat de diverse managementrapportages makkelijk uit het systeem gehaald kunnen worden. Dankzij ons HR-portaal kunt u altijd en overal de gegevens van uw klanten inzien.

Advies

Naast het uitvoeren van de salaris- en personeelsadministratie voor administratie- en accountantskantoren staan wij u ook graag bij met passend advies.

Of het nu gaat om HR, arbeidsrecht, verzekeringen of verzuim, Loonvisie beschikt over diverse specialisten die u verder kunnen helpen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Loonvisie voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Kantoren aan het woord

Fiducia

Loonvisie en Fiducia werken ondertussen al sinds 2013 zeer plezierig samen op het gebied van salarisadministraties. Samen met onze vaste contactpersoon Gert van Esterik worden maandelijks voor zo’n 35 van onze klanten tientallen personeelsleden verloond. Het contact is altijd heel prettig, de lijntjes kort en vragen en problemen worden snel opgepakt en opgelost. Vanaf 2022 werken we met (de nieuwe) Nmbrs software, wat een verdere efficiencyslag in de samenwerking heeft gebracht. Als accountantskantoor zijn wij dik tevreden met de samenwerking met Loonvisie en met Gert in het bijzonder, en zou ik hen zeker aanbevelen!

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?