‘wij doen het anders’

Employee Benefits

Uw financiële risico’s gedekt.

Employee Benefits Experts

Zorg voor uw medewerkers en uw bedrijf

Uw medewerkers houden uw bedrijf draaiend. Als zij ziek worden, zorgt dit voor problemen. De productie daalt en uw kosten gaan door. Commitment Verzekeringen helpt u de financiële risico’s van verzuim in te schatten en biedt de daarbij passende verzekeringen. Wij maken daarvoor gebruik van verschillende aanbieders. Of het nu gaat om verzuim, inkomen, arbeidsinactiviteit of pensioen. Ook een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers behoort tot de mogelijkheden. Want dat is onze toegevoegde waarde als Employee Benefits Expert.

Verzuimsignaal

Verzuimsignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. De applicatie is volledig web-based en ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Hun bewustzijn van de markt zorgt voor een goede ontwikkeling en gebruikersvriendelijkheid van Verzuimsignaal.

Verzuimsignaal is een online programma waar u overal en 24 uur per dag kan inloggen. De Verzuimsignaal taakmanager waarschuwt u tijdig voor verzuimsignalen en nog uit te voeren taken. Deze meldingen kunt u ook in uw mailbox ontvangen, zodat u niet dagelijks in hoeft te loggen. Naast dat het gemakkelijk is scheelt het u ook tijd.

Gebruikersvriendelijkheid staat bij de (door)ontwikkeling van Verzuimsignaal voorop, hierdoor is de applicatie door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de beschikbare functies afhankelijk te maken van de rol van de gebruiker. Zo beschikt iedereen over de voor hun juiste informatie.

Direct ziekmelden

Voorkomen is beter dan genezen

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Door middel van een integrale aanpak met betrekking tot de arbeidsomstandigheden, arbeidsverwachtingen en de werknemersverplichtingen kunnen wij knelpunten signaleren en zo erger voorkomen.

Werkgevers zijn volgens de Arbowet verplicht een basiscontract af te sluiten met een arbodienst of bedrijfsarts. Commitment Verzekeringen werkt als onafhankelijk tussenpersoon samen met diverse arbodienstverleners en verzekeraars. Wij helpen u graag bij het afsluiten van een passend contract.

Bent u ZZP’er?

Wij kunnen voor u bekijken welke mogelijkheden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) in uw specifieke geval passend zijn, mocht er onverhoopt iets met u gebeuren waardoor u uw vak niet meer (volledig) kunt uitoefenen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en meer uitleg over de mogelijkheden

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

× Hoe kunnen we je helpen?