“HUman capital”

Pensioenen

Commitment Verzekeringen ontzorgt, ook als het over pensioenen gaat. Een passend advies voor u en uw medewerkers.

Zakelijke pensioenen

“Human capital”

Medewerkers zijn het ‘human capital’ voor ieder mkb-bedrijf. U wilt hen aan u binden door goede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een goede pensioenregeling. Commitment Verzekeringen adviseert u bij het creëren daarvan. Voor uw medewerkers, maar natuurlijk ook voor uzelf.

Voorziening voor uw medewerkers

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening dragen bij aan de stabiliteit van uw personeel. Wij denken graag met u mee. Wat wilt u als werkgever uw medewerkers bieden? Welke pensioenlasten kan uw onderneming dragen? Kunt u een toekomstverplichting aan? Commitment Verzekeringen ontzorgt u door uw risico’s in kaart te brengen en met een passend advies te komen. Wij denken ook met u mee over verzuimbeleid, re-integratie en herstel bij arbeidsongeschiktheid.
De pensioenwetgeving is de laatste decennia nogal veranderd. Commitment Verzekeringen blijft bij de tijd en weet alles over het nieuwe banksparen. Maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om oud recht lijfrentes.

Voorziening voor uzelf

Als directeur-grootaandeelhouder of als kleine zelfstandige wilt u ooit op uw lauweren kunnen rusten. Daarvoor hebt u een goede pensioenvoorziening nodig. Wij inventariseren uw wensen, brengen de mogelijkheden in kaart en komen met een passend aanbod. De pensioenwetgeving is de laatste decennia nogal veranderd. Commitment Verzekeringen blijft bij de tijd en weet alles over het nieuwe banksparen. Maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om oud recht lijfrentes.

Commitment Verzekeringen, uw partner op het gebied van pensioenen, verzuimbeleid, re-integratie en herstel bij arbeidsongeschiktheid.

Wilt u weten wat onze gespecialiseerde adviseurs kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

× Hoe kunnen we je helpen?