Wij zijn er speciaal voor kleinzakelijke ondernemers

RegioBank

Wij geven lokale ondernemers die aandacht die ze verdienen. Bij onze adviseurs, die vaak zelf ook ondernemer zijn, loop je nog gewoon binnen zonder afspraak. En omdat ze in de buurt zitten kennen ze de lokale markt. Dat praat wel zo fijn.

RegioBank zakelijk

RegioBank, altijd een oplossing die bij u past!
Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen, omdat zij zich onderscheidt van traditionele banken door haar bijzonder formule: alle moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een prettige, persoonlijke service. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde!

U kunt voor alle bancaire diensten van RegioBank bij ons terecht:

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede en vertrouwde handen. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en helder voorwaarden..

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

× Hoe kunnen we je helpen?