"*" geeft vereiste velden aan

Eerlijk en transparant advies

Verzekeringen

Loonvisie denkt mee tot op detailniveau.


Verzekeringen

Loonvisie is uw no nonsens, praktijkgerichte ondernemerspartner op een breed terrein. En dus ook op het gebied van het beheren en afsluiten van verzekeringen voor uw werknemers.

Daarbij kunt u denken aan de volgende ‘Employee Benefits’:
– Pensioenregelingen
– Anw-hiaatverzekering
– Ziekengeldverzekeringen
– WGA-hiaatverzekeringen
– Collectieve zorgverzekeringen
– Collectieve ongevallenverzekeringen

Loonvisie werkt hiervoor al jarenlang nauw samen met onze vaste partner Commitment Verzekeringen. Dat wij deze kennis dus onder één dak hebben, biedt een geweldige clustering van professionaliteit. Bijkomend voordeel zijn de korte communicatielijnen. Daar heeft u alleen maar baat bij. Met elkaar weten wij de weg.

Als u ook uw personeelsverzekeringen via ons hebt ondergebracht bij onze vaste verzekeringsadviseur Commitment Verzekeringen maken wij het u helemaal gemakkelijk. Wij weten precies welke verzekeraar wij dan moeten inschakelen. Wel zo fijn om hiermee kostbare tijd te besparen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verzekeringen

Commitment Verzekeringen is graag jouw sparringpartner en adviseur bij het afdekken van financiële risico’s.

Hypotheken

Iedere hypotheek is anders. Onze hypotheekadviseurs komen graag vrijblijvend met jou kennismaken.

Pensioenen

Hoe ziet uw leven eruit na uw pensionering? Wij helpen u graag met het krijgen van een goed inzicht in uw financiële positie.

Employee benefits

Commitment Verzekeringen helpt u de financiële risico’s van verzuim in te schatten en biedt de daarbij passende verzekeringen.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?