"*" geeft vereiste velden aan

Eerlijk en transparant advies

Ziekteverzuim

Loonvisie denkt mee tot op detailniveau.


Ziekteverzuim

Voor wie zijn/haar werknemers ziet als ‘Human Capital’ is verzuim helaas altijd verlies. Het draait tenslotte om mensen. Loonvisie is allround expert in HR-zaken. Daar hoort vanzelfsprekend ook ziekteverzuim bij.

Loonvisie heeft een goede positie weten in te nemen tussen de arbodienst en werkgever in. Samen met onze gewaardeerde verzuimspecialisten adviseren wij u graag over de beste verzuimpreventie en -aanpak in uw situatie. Met onze pragmatische en persoonlijke aanpak zijn wij in staat de boel een beetje wakker te schudden.

Wat wij allemaal kunnen doen? Loonvisie begeleidt de werkgever bij het hele re-integratieproces. Wij denken mee tot op detailniveau. Wij komen met realistische en uitvoerbare oplossingen. En wij geven vakkundig advies op het gebied van ziekteverzuim. Eerlijk en transparant advies.

Van één onderdeel tot volledig pakket

Wat fijn is aan de dienstverlening van Loonvisie is het bieden van maatwerk. Zo kunt u alleen ziekteverzuim onderbrengen, inclusief alle ziekmeldingen. De rest houdt u in eigen hand. U kiest zelf voor regie. U kunt bij Loonvisie juist ook voor het hele pakket gaan. Van A tot Z laten ontzorgen. Niet zelden starten onze adviseurs met een adviestraject wat resulteert in een volledig begeleidingsproces.

Als een medewerker van u vastloopt in het re-integratieproces is het fijn om te weten dat er een kundige partner is. Wanneer een re-integratietraject stagneert – om welke reden dan ook – is Loonvisie de ultieme partij. Niet alleen vanwege de knowhow, maar vooral ook vanwege de complete HR-aanpak.

Handige tools

Door gebruik te maken van Employee Benefits Adviseurs en instrumenten als RI&E (Risico-Inventarisatie & Evaluatie) helpen wij de risico’s en kosten van ziekteverzuim te beperken. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen. En vaak ook goedkoper. Met onze klantgerichte aanpak, waarbij de klantbehoefte centraal staat, kijken we altijd naar de meest interessante oplossing voor u. Op elk gebied. Dus ook bij ziekteverzuim.   

Tijdswinst

Als u ook uw personeelsverzekeringen via ons hebt ondergebracht bij onze vaste verzekeringsadviseur Commitment Verzekeringen, maken wij het u helemaal gemakkelijk. Wij weten dan direct welke verzekeraar wij moeten inschakelen en besparen hiermee kostbare tijd.

Niet voor niets hebben wij bewust gekozen voor een sterke club van bedrijven die elkaar naadloos aanvullen. Samen op weg!

Diensten

Verzekeringen

Commitment Verzekeringen is graag jouw sparringpartner en adviseur bij het afdekken van financiële risico’s.

Hypotheken

Iedere hypotheek is anders. Onze hypotheekadviseurs komen graag vrijblijvend met jou kennismaken.

Pensioenen

Hoe ziet uw leven eruit na uw pensionering? Wij helpen u graag met het krijgen van een goed inzicht in uw financiële positie.

Employee benefits

Commitment Verzekeringen helpt u de financiële risico’s van verzuim in te schatten en biedt de daarbij passende verzekeringen.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?