"*" geeft vereiste velden aan

Voel je zeker

Verzekeringen

Ontdek hoe Commitment Verzekeringen particulieren helpt met betrouwbare en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Adviseur aan het woord: Ilse Wolters

“Ik zit al ruim 30 jaar in het vak en ik heb met veel klanten een fijne band opgebouwd. Onze salarisadministratie-afdeling verwerkt de salarismutaties voor de werkgevers. Wij verzorgen een accurate en tijdige verwerking en nemen veel uit handen. Hierbij hebben wij te maken met veel verschillende cao’s. De klant levert aan op de manier wat bij hem past. Online is natuurlijk het meest veilig en snel. Onze meerwaarde? De korte lijnen! Wij werken nauw samen met onze partners, dus kunnen snel schakelen. Bij elke ondernemersvraag weet je wie je moet inschakelen. Hiernaast zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en (wets)wijzigingen. Ja, ons kennisniveau is goed op orde. Mijn dag is echt geslaagd als ik een fijne werkdag heb gehad met mijn collega’s en de klanten tevreden zijn.” Karin van den Brink

Waarom bij ons verzekeren

Bij Commitment Verzekeringen begrijpen we dat het beschermen van wat belangrijk voor je is van groot belang is. Daarom bieden we een scala aan verzekeringen voor particulieren die gemoedsrust bieden in verschillende situaties. Of het nu gaat om het beschermen van je huis, jezelf of je geliefden, we hebben de juiste dekking voor jou. Ontdek onze woonhuisverzekering voor de bescherming van je thuis, de aansprakelijkheidsverzekering voor extra zekerheid en de rechtsbijstandverzekering voor juridische bijstand wanneer dat nodig is. Voor je voertuig bieden we betrouwbare motorrijtuigenverzekeringen en voor je reizen hebben we uitgebreide reisverzekeringen. Voor zekerheid voor jezelf en je dierbaren bieden we overlijdensrisicoverzekeringen die financiële bescherming bieden in onvoorziene omstandigheden. Bij Commitment Verzekeringen staat jouw veiligheid voorop.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

Diensten

Verzekeringen

Commitment Verzekeringen is graag jouw sparringpartner en adviseur bij het afdekken van financiële risico’s.

Hypotheken

Iedere hypotheek is anders. Onze hypotheekadviseurs komen graag vrijblijvend met jou kennismaken.

Pensioenen

Hoe ziet uw leven eruit na uw pensionering? Wij helpen u graag met het krijgen van een goed inzicht in uw financiële positie.

Employee benefits

Commitment Verzekeringen helpt u de financiële risico’s van verzuim in te schatten en biedt de daarbij passende verzekeringen.

× Hoe kunnen we je helpen?