Eerlijk en transparant advies

Verzekeringen

Risico’s in kaart, verzekerd op maat.

Zakelijke verzekeringen

Meer dan assuranties

Commitment Verzekeringen is graag uw sparringpartner en adviseur bij het afdekken van financiële risico’s. Wij gidsen u door een lastige materie en zorgen dat u alleen de verzekeringen krijgt die u nodig heeft. Of u nu directeur-grootaandeelhouder bent, een kleine zelfstandige of een particuliere klant.

Commitment Verzekeringen voor het mkb

Werknemers kunnen voor u een financieel risico vormen. Wij brengen die risico’s in beeld. Vervolgens bieden wij u een op maat gemaakt pakket aan werknemersverzekeringen.

Risico-inventarisatie
Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar niet zonder daar goed over nagedacht te hebben. Commitment Verzekeringen brengt de risico’s voor u in kaart als basis voor een gezonde bedrijfsvoering.
Wilt u een onafhankelijke partij laten kijken naar de regelingen die u heeft getroffen voor uw onderneming? Wij geven graag een second opinion. Met onze risico-inventarisatie kunnen wij u een helder stoplicht-overzicht bieden van eventuele knelpunten in uw verzekeringsportefeuille.

Commitment Verzekeringen voor de zzp’er

Als zzp’er moet u zelf een financieel vangnet creëren voor als het een keer fout gaat. Dat kan een pot met geld zijn of een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wij brengen uw risico’s graag in kaart en adviseren u over de best passende AOV. Daarbij hebben wij toegang tot alle verzekeringsverstrekkers.

Maar ook de beroepsaansprakelijkheid (BAV) en bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) moeten voldoende gedekt zijn bij een onverhoopt voorval. Een rechtsbijstand en aansprakelijkheidsverzekering die u privé heeft geven vaak geen dekking bij schade ontstaan door bedrijfsmatige werkzaamheden.

Voor particulieren

Commitment Verzekeringen kan u ook van dienst zijn bij het afsluiten van particuliere verzekeringen. Bijvoorbeeld een woonlastenverzekering bij de hypotheek. Uiteraard selecteren we ook voor particulieren de meest wenselijke verzekering.

Commitment Verzekeringen, voor het afdekken van uw financiële risico’s.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?