"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Commitment VVE-Beheer breidt beheerportefeuille uit!

Vanaf 1 januari 2024 zet Commitment VVE-Beheer de VvE-beheerportefeuille voort van Van de Merwe Administratie- en Belastingadvieskantoor uit Veenendaal. Na ruim 20 jaar VvE-beheerdienstverlening te hebben verzorgd, richt het kantoor zich in de toekomst op haar kernactiviteiten van administratieverzorging en belastingadvies. Bovendien leidt aansluiting bij een andere beheerportefeuille tot schaalvergroting met de nodige voordelen, inclusief een completere dienstverlening richting de VvE’s.
 

De VvE-beheerportefeuille van Van de Merwe bevindt zich in hetzelfde werkgebied als Commitment VVE-Beheer. Naast de autonome groei past deze samenwerking binnen de strategie van Commitment VVE-Beheer om uit te groeien tot een professioneel VvE-beheerkantoor voor Midden-Nederland. Om deze reden heeft eerder dit jaar ook aansluiting plaatsgevonden bij de BVVB (Branchevereniging voor VvE-beheerders).
 

De integratie van de VvE’s van Van de Merwe binnen Commitment VVE-Beheer vindt stapsgewijs plaats. Jos van de Merwe blijft tijdelijk als (relatie)beheerder van de VvE’s van Van de Merwe fungeren, met ondersteuning vanuit Commitment VVE-Beheer.

Jos van de Merwe (zittend rechts) en André van der Starre (zittend links) ondertekenen namens Van de Merwe Administratie- en Belastingadvieskantoor de aangegane overeenkomst onder toeziend oog van staand rechts Nico Wagenvoort (Commitment Groep) en staand links Johan van Kouterik (Commitment VVE-Beheer)

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?