"*" geeft vereiste velden aan

Praktische oplossingen

Arbeidsrecht

Loonvisie is uw eerste en persoonlijke aanspreekpunt bij arbeidsrecht.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Het arbeidsrecht is juist heel divers en behelst een zeer breed spectrum. Het is voor velen lastig te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Geldt dit ook voor u? Loonvisie is er wel dagelijks mee bezig, dag in dag uit. Maak gebruik van onze gerichte expertise op het gebied van arbeidsrecht. 

Verplichtingen

Als werkgever heeft u veel verplichtingen naar uw werknemers toe. Soms komt u in een lastige situatie terecht, waarin u afscheid zou willen nemen van een werknemer door middel van (gedwongen) ontslag. Soms functioneren werknemers niet naar behoren, ontstaan er vragen over werktijden en vakantiedagen, verplicht thuiswerken of vaste kantoordagen. Weet u wat uw verplichtingen zijn in zulke gevallen?

Praktische oplossingen

De specialisten van Loonvisie hebben jarenlange ervaring opgebouwd. Jaar na jaar, vanaf de start. Voor tal van klanten in tal van sectoren. Voor tal van bedrijven: van kleine tot grote organisaties met meerdere vestigingen.

Vanuit de praktijk zijn wij in staat praktische oplossingen aan te dragen. Uitvoerbare oplossingen, die ertoe doen. Waarmee u echt uit de voeten kunt. Dit is een andere en persoonlijke aanpak dan advies geven vanuit theorie – vanuit boeken volgeschreven over arbeidsrecht. Het draait immers om de praktijk. Onze medewerkers begeven zich middenin die praktijk. Daarom zijn wij in staat de zaken snel en kundig vlot te trekken. En dit kan van alles zijn binnen het domein van arbeidsrecht. Onze kracht schuilt juist in die unieke rol die wij vervullen: wij zitten bijvoorbeeld tussen  werknemer en de werkgever in. Omdat wij voor veel verschillende branches werken en al deze sectoren van zeer dichtbij zien én meemaken – en dat al jarenlang – is er een schat aan toepasbare expertise vergaard.

Cyclus arbeidsrecht

Het is inmiddels wel duidelijk: Loonvisie is uw eerste en persoonlijke aanspreekpunt bij arbeidsrecht. Wij beschikken over uitgebreide kennis om u in elke fase van uitmuntend advies te voorzien. Van aanname personeel tot doorgroei. Van exit tot professionele nazorg. En alles wat ertussen zit op het gebied van arbeidsrecht. De hele cyclus is bekend en vertrouwd terrein.

Kunnen wij op het gebied van arbeidsrecht iets betekenen? Neem snel contact op

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?