"*" geeft vereiste velden aan

Laat u ontzorgen

Salarisadministratie

Voor de salarisadministratie maken we gebruik van de expertise van ons zusterbedrijf Loonvisie.

Salarisadministratie

Salarisadministratie is in het kort het proces van het betalen van uw werknemers en het toepassen van de juiste bedragen aan loonheffingen en arbeidsvoorwaarden. Klinkt leuk, maar uw medewerkers gaan er vooral van uit dat ze op het afgesproken moment hun salaris ontvangen en alles in orde is. Er komt echter nog wel wat bij kijken. Salarisadministratie is voor sommigen niet voor niets een van de lastigste terugkerende taken. Tel daarbij op dat niet iedere werkgever de tijd heeft of de (actuele) vakkennis om dit zelf in orde te maken.

Loonvisie is expert op het gebied van salarisadministratie. Al jaren hebben wij gespecialiseerde ervaring opgedaan in het voeren van salarisadministratie voor een groot aantal bedrijven in diverse branches. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

Eén van de kernkwaliteiten van Loonvisie is de sterke klantgerichtheid. De klantbehoefte staat altijd centraal. Toen, nu en morgen. U bepaalt zelf of u voor totale ondersteuning gaat – en nergens naar om hoeft te kijken – of bepaalde zaken liever in eigen handen wil houden. Loonvisie kan u bijstaan met één van onze diensten of een goed advies. Want we gaan samen op weg! We staan naast de ondernemer. Naast onze geavanceerde salarisadministratie kunt u bij Loonvisie ook terecht voor onder meer een scala aan HR Services (en ondersteuning op HR), verzekeringen, juridische zaken en detachering.

Salarisadministratie online

Wij zijn denkers én doeners. Zo biedt Loonvisie u de mogelijkheid uw salarisadministratie in de cloud in te zien. Door het gebruik van ons geïntegreerde HR- en salarissoftware met onderling slimme koppelingen, met bijvoorbeeld diverse boekhoud- en planningspakketten, bent u áltijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. U kunt snel schakelen, want wij bieden non-stop inzicht- én overzicht. Dit bespaart u veel tijd. Kostbare tijd, die u kunt gebruiken voor uw eigen core business. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij geven gericht advies op ondernemersniveau en kijken graag met u mee wat het allerbeste past bij uw situatie. Hierbij kunnen we de salarispakketten op maat voor u inrichten en indien gewenst koppelen met uw andere bedrijfssoftware.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden, dan vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden en vele voordelen in een kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het plannen van een demo.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

× Hoe kunnen we je helpen?