"*" geeft vereiste velden aan

Het hele traject in goede handen

Opstellen vaststellingsovereenkomst

Loonvisie staat u bij op het gebied van ontslagzaken.

Vaststellingsovereenkomst

Bij ontslag komt er veel op zowel de werkgever als de werknemer af. Er moet veel worden geregeld. Ook zijn er diverse routes te bewandelen. Denk onder meer aan de aanvraag ontslagvergunning bij het UWV , maar ook aan het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

De specialisten van Loonvisie adviseren u graag in dit (ontslag)proces. Dit zijn stuk voor stuk committed coaches die u verder helpen. Wij adviseren u over bepaalde vaste regels, waaraan u zich moet houden en onderhandelen met de wederpartij. Kortom, het hele traject is bij ons in goede handen.

Verder kijken wij bij de vaststellingsovereenkomst onder meer naar de transitievergoeding.. We kijken met elkaar naar de opzegtermijnen en . wat als er sprake is van ziekte? Wij denken mee tot elk niveau en bekijken met elkaar de compensatiemogelijkheden. Ook zijn wij in staat een slimme link te leggen naar onze salarisadministratie. Wij weten als geen ander wat de aanvullende mogelijkheden zijn! Onze diensten zijn namelijk complementair: ze vullen elkaar naadloos aan. Dit kan omdat wij alles onder één dak hebben: zowel de salarisadministratie als HR-advies.

Dossieropbouw

Vanzelfsprekend zijn we ook nauw betrokken bij dossieropbouw m.b.t. vaststellingsovereenkomsten. Dossieropbouw is een schriftelijke vastlegging van hetgeen aan een eventueel toekomstig ontslag ten grondslag ligt. We begeleiden bij dossieropbouw. Dit doen we op onze persoonlijke, pragmatische en transparante wijze. Wij voeren ook desgewenst ontslaggesprekken en gaan om tafel met zowel de werknemer als de werkgever. Op onze neutrale, professionele wijze zetten wij een en ander helder uiteen.

Hulp ná ontslag

Ook na het opstellen van een vaststellingsovereenkomst en het ontslag zelf blijft Loonvisie desgewenst uw mensen persoonlijk begeleiden. Kenmerkend hierbij is de menselijke en doelgerichte aanpak. Menselijk omdat er veel persoonlijke, oprechte betrokkenheid is en veel praktijkervaring is opgebouwd waaruit wij putten. Doelgericht omdat je iemand écht verder wilt helpen. Snel, kundig en met een blik vooruit.  

Wilt u een vaststellingsovereenkomst laten opstellen? Maak vandaag nog vrijblijvend kennis met onze eigen adviseurs!

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?