"*" geeft vereiste velden aan

Laat u ontzorgen

Belastingaangifte

Overtuig uzelf van het gemak van de HR Services en neem contact op met een van onze adviseurs. 

Adviseur aan het woord: Henk Zevering

“Het HR-Portaal is een geïntegreerd platform voor salarisadministratie en personeelszaken. Eén database voor alle processen om alle gegevens te ontsluiten. Ons doel is om het HR-Proces zo in te zetten dat de organisatie en zelfs medewerkers zelf zaken direct kunnen  wijzigen via de portals. Dit werkt heel efficiënt. Onze HR Services is hieraan gekoppeld, processen zijn geautomatiseerd en gestroomlijnd exact op maat. Digitale workflows ondersteunen de manager in het HR-proces: het systeem geeft taken en signalen af. Persoonlijk ben ik écht een scenariodenker: ik schets mijn klant verschillende scenario’s en geef advies op HR en juridisch vlak. Ik benoem de consequenties en mogelijke pijnpunten van de scenario’s. Het streven is altijd om met elkaar aan tafel te zitten en voor de beste oplossing te gaan. De klant ziet soms tegen bepaalde zaken op, zeker als de vakbond erbij komt. Met onze begeleiding maken we problemen bespreekbaar en bieden we een oplossing voor elk probleem. ” Henk Zevering   

HR Services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. En oprechte aandacht is waardevol. Daarnaast kunt u zich veel meer focussen op uw bedrijfsvoering. Overtuig uzelf van het gemak van de HR Services en neem contact op met een van onze adviseurs. 

  • Gestroomlijnde HR-processen
  • geïntegreerd met de salarisadministratie dus geen dubbel werk
  • Diverse abonnementsvormen
  • Innovatie en automatisering

Snellere processen

Digitalisering is onmisbaar, want het bespaart enorm veel tijd. Dit geldt ook voor het gebruik van digitale HR-workflows. Binnen ons HR-Portaal is dit duidelijk zichtbaar bij het onboarden van een nieuwe medewerker. In het handmatige proces moet je alle documenten handmatig invullen, scannen, mailen én verwerken. Denk hierbij aan een loonheffingsverklaring en formulieren voor persoonlijke informatie. Handmatig is dit een tijdrovende klus. Niet zelden zorgt dit voor vertraging in het proces.

Dit kan gemakkelijk anders! Door gebruik te maken van ons HR-Portaal is dit verleden tijd. De dataverzameling verloopt volledig digitaal. Dit versnelt het proces aanzienlijk. Dus tijdswinst op alle vlakken.

Weg met dubbel werk

Simpele administratieve werkzaamheden zorgen voor veel dubbel werk. Neem persoonsgegevens, die door een nieuwe medewerker op papier zijn aangeleverd. Vervolgens levert de werkgever – ú – deze via de mail aan bij de salarisverwerker. De salarisadministrateur typt op zijn beurt de gegevens weer over in de salarissoftware. Met ons HR-Portaal is dubbel werk passé. De benodigde data wordt digitaal opgehaald bij de bron (in dit geval de nieuwe medewerker). De werkgever vult deze data aan. Het is compleet? Wat volgt, is automatische verwerking in de salarisadministratie. Kortom, een stuk efficiënter.

Volledige dataverzameling

Handmatig werk kost duidelijk veel tijd en geld. En wat te denken van de kans op fouten? Een typefout is immers zo gemaakt. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat een nieuwe medewerker een gegeven vergeet in te vullen. Binnen het HR-Portaal is dit onmogelijk. Het is pas mogelijk om het proces af te ronden als álle gegevens compleet zijn. Hierdoor realiseer je op een zeer eenvoudige en toegankelijke manier een volledige dataverzameling.

Duidelijke verantwoordelijken

In een workflow werk je altijd volgens een stappenplan. Dit betekent dat je haast onmogelijk een stap overslaat. Handmatig zien we dat vaak een stap is overgeslagen, waardoor er gegevens ontbreken. In het HR-Portaal wordt er bij elke stap een verantwoordelijke aangewezen. Hij/zij blijft via de mail op de hoogte en taken zijn zichtbaar in zijn/haar dashboard. Hierdoor is tegelijkertijd iedereen op de hoogte en blijft het proces doorlopen. Alleen maar winst qua snelheid én kwaliteit!  

Transparante en actuele status

Als het HR-proces handmatig gebeurt, mis je vaak het overzicht. Dit komt omdat iemand het uitbesteedt aan een collega. Online inzicht ontbreekt dan. Om te weten hoe het ervoor staat, moet je dit persoonlijk aan de desbetreffende collega vragen. Ook dit kan zo gemakkelijk anders. Want met onze digitale HR-workflows heeft u áltijd inzage in het hele proces. Als eigenaar van de workflow zie je de actuele status. Je ziet exact wie wanneer welke stap heeft afgerond. Dit inzicht zorgt voor een overzicht wat u gegarandeerd helpt grip te houden op alle processen.

Geïnteresseerd?
Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?