"*" geeft vereiste velden aan

Samen op weg

Arbeidsovereenkomst

We staan altijd náást de ondernemer en komen met de beste oplossing.


Arbeidsovereenkomst

Loonvisie is specialist op HR-gebied. HR in álle facetten. Dit betekent zowel het adviseren bij arbeidsovereenkomsten als het opstellen en screenen van arbeidsovereenkomsten. Juridische risico’s bij het werkgeverschap komen namelijk altijd voor. Je ziet ze alleen niet altijd even scherp. Loonvisie heeft experts in huis, die zorgvuldig de risico’s voor werkgevers weten af te wegen en te beperken.

Inzet berg aan praktijkervaring

Een arbeidsovereenkomst moet aan  bepaalde voorwaarden voldoen. Wij hebben up-to-date kennis in huis, die wij gericht weten in te zetten. Met een enorme berg aan ervaring op het gebied van arbeidsovereenkomsten is onze aanpak heel praktisch en transparant. Wij nemen onze kennis uit de dagelijkse praktijk mee. Met grote regelmaat zitten wij met ondernemers uit tal van branches om tafel. Daarom hebben wij kennis van een groot aantal bijbehorende cao’s. En als er geen cao is, dan stellen wij ook naar wens een passend contract op met de geldende arbeidsvoorwaarden.

Type contracten

Wij adviseren over diverse type contracten, zoals arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd. Wij adviseren ook over contractverlengingen, kijken mee naar urenaanbod en denken mee in kostenverlagingen. Wij buigen ons over de voordelen alsmede de nadelen van een bepaald contract. We kunnen met elkaar een cyclus doorbreken. We staan altijd náást de ondernemer en komen met de beste oplossing. Ook biedt Loonvisie als specialist maatwerk aan. Op maat stellen wij contracten samen, die vanzelfsprekend juridisch zijn dichtgetimmerd.

Screenen arbeidsovereenkomsten

Loonvisie biedt meer dan adviseren en opstellen van arbeidscontracten. Het kan ook voorkomen dat er al arbeidsovereenkomsten zijn opgesteld. Wij screenen en beoordelen tevens bestaande arbeidsovereenkomsten, addenda en arbeidsvoorwaarden. Met een kritische blik in combinatie met die ruime praktijkkennis gaan we door uw documenten heen. Kortom, het is dus mogelijk om één onderdeel af te nemen of het volledige pakket. Net wat passend is bij uw ondernemersbehoefte.

En weet ook dat wij durven om anders te denken. Ook al is een jaarcontract een gewoonte in een bepaalde sector, dan adviseren wij gerust om er eens anders naar te kijken. Waarom iemand niet na bijvoorbeeld 7 maanden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aanbieden? Ook loontechnisch zijn er interessante opties. De specialisten van Loonvisie weten er meer over. Ofwel, samen op weg met Loonvisie.  

Via HR Services staan contracten online klaar. Wij hebben standaardcontracten of volledig op maat gemaakte arbeidscontracten. 

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?