"*" geeft vereiste velden aan

Salaris

CSE Administratie Service verzorgt de salaris- en personeelsadministratie voor werkgevers in nagenoeg alle bedrijfstakken in het MKB en non-profit organisaties. Dit varieert van bouwondernemingen, detailhandel, zorgverleners tot metaalbedrijven en profsportorganisaties. Wij kunnen uw salaris- en personeelsadministratie volledig verzorgen, maar kunnen ook alleen het loontechnische gedeelte voor onze rekening nemen.

Ten behoeve van de personeelsadministratie hebben wij een compleet HR-systeem ontwikkeld: CSE PERSONEEL. Dit gebruiksvriendelijke programma stelt u in staat alle handelingen op het gebied van personeelsadministratie zelf af te handelen, van het invoeren van verlofregelingen tot het uitvoeren van een jaarafsluiting.

Vanuit CSE PERSONEEL kunt u eenvoudig rapportages genereren: rapportages over tijdvakken in het lopende jaar, maar ook over voorgaande jaren. Met behulp van de ingebouwde filters kunt u snel en gericht overzichten en mailingen produceren.

Daarnaast verzorgt CSE Administratie Service de salarisadministratie voor de cliënten van meer dan 25 collega administratiekantoren, accountantskantoren en adviesbureaus.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Alie Drenthen.

× Hoe kunnen we je helpen?