"*" geeft vereiste velden aan

een betrouwbare, gelijkwaardige partner

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Loonvisie is specialist op het brede gebied van personeel.


Secundaire arbeidsvoorwaarden

Vakantiedagen, een eindejaarsbonus, een laptop van de zaak, een fiets. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, die een werknemer gelukkig kunnen maken. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook minstens zo belangrijk als de primaire arbeidsvoorwaarden.

Loonvisie is specialist op het brede gebied van personeel. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsrecht tot verzuim en detachering van personeel. Ook als het gaat om het opstellen van secundaire arbeidsvoorwaarden zit u bij Loonvisie helemaal goed.

Toetsen secundaire arbeidsvoorwaarden fiscale normen

Het meedenken met onze klanten – en concrete oplossingen aandragen – zit diep in ons DNA geworteld. Neem het fiscaal aantrekkelijk belonen van uw medewerkers en het  leeftijdsbewust inzetten van secundaire voorwaarden. Dus meedenken met de veranderende omstandigheden in het persoonlijke leven van werknemers. Met andere woorden: wij toetsen de secundaire arbeidsvoorwaarden aan fiscale normen en mogelijkheden. Denk hierbij onder meer aan het zogenaamde fietsplan, de cafetariaregeling, enzovoorts.

Kijken naar vrije ruimte

Wij leven ons grondig in en verplaatsen ons altijd in de werkgever, ongeacht de grootte van het bedrijf of de sector. Wat zijn de Loonkosten? Is er nog vrije ruimte in de werkkostenregeling? De uitdaging is om de Loonkosten voor de werkgever interessant te houden – en dus te toetsen – en tegelijkertijd een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwoorden voor de medewerker op te stellen. Voor úw medewerker zodat hij/zij happy is.  

Dé link tussen HR en salarisadministratie

Als het gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden is Loonvisie een kundig sparringpartner: een betrouwbare, gelijkwaardige partner voor (fiscaal) advies. Tegelijkertijd kan Loonvisie juist ook het hele personeelspakket implementeren . Dus veel meer dan slechts de contracten, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontzorgen in optima forma! Dit komt omdat Loonvisie de slimme link vormt tussen HR en de gehele salarisadministratie en staat voor praktische uitvoerbaarheid.

Voor zowel kleine bedrijven, administratie/accountants kantoren, starters, grote bedrijven met meerdere vestigingen als MKB is Loonvisie uw ideale partner. Onze grootste pré is de salarisachtergrond van onze medewerkers naast de kennis over (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Vanuit de salarisadministratie – geheel in eigen huis – is álle knowhow bij ons betrokken team aanwezig. Juist die kennis over salarisadministratie geeft extra meerwaarde, waar u als klant gegarandeerd uw voordeel mee kunt doen.

Loonvisie heeft eigen professionals in dienst, die arbeidsvoorwaarden en regelingen opstellen. Met als resultaat een transparant en helder digitaal document. Online in te zien in het speciale HR-Portaal.

Diensten

Vaststellings
overeenkomst

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

Juridisch advies

Onze professionals hebben up-to-date kennis en ondersteunen u graag bij vraagstukken op juridisch vlak.

Arbeidsrecht

De experts van Loonvisie zijn dag in dag uit bezig met arbeidsrecht. Maak gebruik van onze gerichte expertise.

Detachering

Loonvisie is uw allround partner op gebied van detachering. Dit verzorgen wij in nagenoeg alle branches.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?