"*" geeft vereiste velden aan

Laat u ontzorgen

Loonadministratie

Als u op zoek bent naar professionele hulp, dan bent u bij Loonvisie aan het juiste adres.

Loonadministratie

Loonadministratie is een vak apart. Het is niet alleen tijdrovend, het is ook extreem nauwkeurig werk. Als eigenaar van een bedrijf kunt u de volledige loonadministratie zelf doen of u besluit de loonadministratie uit te besteden. Als u op zoek bent naar professionele hulp, dan bent u bij Loonvisie aan het juiste adres. Wij ondersteunen u bij de loonadministratie of nemen het compleet uit handen, zodat u zich kan concentreren op de dagelijkse bezigheden van uw bedrijf.

U beslist of u voor complete ondersteuning gaat of dat u enkele zaken liever zelf in de hand wilt houden. Er zijn verschillende manieren om een loonadministratie te voeren. Bij Loonvisie kunt u uw loonadministratie online doen door middel van HR- en salarissoftware. Uiteraard blijven wij altijd meekijken, omdat wij over specialistische kennis en ervaring beschikken. De belangrijkste voordelen van een online loonadministratie zijn een vermindering van de tijd en middelen die nodig zijn voor een efficiënte uitvoering.

Binnen de software kunt u gegevens verzamelen over werknemers, zoals hun salaris, werktijden, verlofdagen en eventuele toeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om loonstroken te maken en om te bepalen hoeveel loonbelasting en sociale premies moeten worden afgedragen.

Daarnaast kunt u via deze loonadministratie ook personeelsdossiers bijhouden. Bijvoorbeeld gegevens over opleidingen en ontwikkelingen uw personeel.

Uw loonadministratie uitbesteden?

Als u, net als veel andere ondernemers, kiest voor het uitbesteden van uw loonadministratie, dan houdt u niet alleen meer tijd over om u op uw eigen bedrijf te concentreren. Het bespaart u op de lange termijn ook nog eens geld. Wij nemen de voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie graag met u door. Met onze persoonlijke service op maat kunnen wij de gehele loonadministratie beheren en uitvoeren van begin tot eind. Het team van Loonvisie heeft ruime ervaring in alle aspecten van loonadministratie.

Profiteer van een overstap naar ons speciale HR-Portaal en ontdek de voordelen wat onze online loonadministratie zoals:

  • Gemak
  • Efficiency
  • Deskundigheid
  • Maatwerk, wij leveren online een naar uw wensen aangepast dienstenpakket.

Doe onze Quick Scan

Loonvisie heeft een Quick Scan ontwikkeld waarbij inzichtelijk wordt of u uw loonadministratie op orde heeft. Of dat er inderdaad raadzaam is om uit te besteden.

U ziet de resultaten gelijk op uw scherm.

Of neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen. We helpen u graag verder!

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?