"*" geeft vereiste velden aan

uniek als werkgever

Werken bij

Een betrokken sparringpartner met hart voor de ondernemer

cynthia cornelissen

Salarisadministrateur

Mijn naam is Cynthia Cornelissen. Geboren en getogen in de stad Deventer. Een aantal jaar geleden heb ik de stad verruild voor een dorpje in het land van Maas en Waal. Hier woon ik samen met mijn vriend Daan. Wij hebben geen kinderen of huisdieren.

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Loonvisie, eerst op de vestiging in Rhenen en nu in Lienden. Ondertussen alweer een aantal jaar. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het verwerken van salarissen voor klanten en het geven van advies over de loonheffingen of arbeidsrecht.

Gert van esterik

Salarisadministrateur

Mijn naam is Gert van Esterik en ik woon in Ingen. Ik ben getrouwd met Ingrid en samen hebben we 4 kinderen. Vanaf 2000 ben ik al werkzaam bij Loonvisie.

Geen dag is hetzelfde als salarisadministrateur, omdat er bij een ondernemer altijd wel omstandigheden zijn waardoor je ad hoc moet schakelen. Mijn werkdag bestaat uit alle werkzaamheden die een salarisadministrateur uitvoert.

Teunis roelofsen

Salarisadministrateur

Mijn naam is Teunis Roelofsen. Getrouwd met Karina en wij hebben twee kinderen. Ondertussen zijn onze kinderen ook al getrouwd en wij hebben in totaal vijf kleinkinderen.

Ik zie Loonvisie in de toekomst als een goede onderneming op het gebied van salarisverwerking en HR. Waarin we de processen steeds meer automatiseren, waardoor we met de tijd mee gaan. Met als doel om de werkgever zo veel mogelijk te ontlasten.

Cindy Pluijmen-Budé

Salarisadministrateur

Ik ben Cindy Pluijmen-Budé en woon in Landgraaf. Ik ben getrouwd met Roel en wij hebben samen een zoon Ryan. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te shoppen, series te kijken en met mijn vriendinnen een lekker wijntje te drinken.

Ik ben in 2014 in dienst getreden bij Loonvisie, destijds op de vestiging in Brunssum. Hierna ben ik naar onze vestiging in Eindhoven en tegenwoordig ben ik werkzaam op onze huidige vestiging in Roermond en Elsloo.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?