"*" geeft vereiste velden aan

Laat u ontzorgen

Personeelsadministratie en HR werkzaamheden uitbesteden

Bepaal zelf wat u in eigen hand houdt en waar u profiteert van het gemak van uitbesteden

Personeelsadministratie en HR werkzaamheden uitbesteden

Wij leveren veel meer dan slechts een salarisstrookje. Als uw allround partner ontzorgen wij onze klanten met de gehele personeelsadministratie en HR werkzaamheden. Bepaal zelf wat u in eigen hand houdt en waar u profiteert van het gemak van uitbesteden. Niet veel andere aanbieders op het gebied van loonadministratie – met een vergelijkbare bedrijfsomvang als Loonvisie – bieden een aparte, geavanceerde dienst personeels/HR administratie aan.   

Personeelsadministratie = Vastleggen op efficiënte manier

Wat is personeelsadministratie eigenlijk? Het betekent niets meer dan het goed vastleggen van alle personeelsgegevens op een efficiënte manier, die voldoende informatie geeft aan zowel werkgever als werknemer. Inzicht, overzicht en tijdwinst zijn grote voordelen van deze digitale dienstverlening.

Eén database

Onze kracht is één database met verschillende onderlinge en handige koppelingen. Alle relevante informatie staat op één plek. Wel zo overzichtelijk! In overleg met onze klanten kunnen individuele medewerkers inzien wat ze mogen inzien – op basis van autorisatie dus. Alle belangrijke data, zowel voor personen alsmede voor processen, maak je zichtbaar. Je kunt hiermee gericht sturen (en bijsturen) en opvragen op een veilige manier.

Werknemers kunnen op een laagdrempelige, eenvoudige wijze inloggen en hun eigen gegevens invullen of bewerken. Dit start niet alleen bij de aanvang van het dienstverband, maar een hele loopbaan kan worden bijgehouden. Nogmaals als klant bepaalt u zelf wat u in de hand houdt en waar u volop profiteert van het gemak van onze volledige dienstverlening door het aan ons uit te besteden.

Keuze in pakketten

Alleen maandelijkse salarisstroken inzien? Alleen verzuimgegevens voor een bepaalde afdeling inzichtelijk maken? Alles is mogelijk! Alle gegevens van uw personeelsadministratie zijn in te zien op een veilige manier door in te loggen op ons speciale HR-Portaal. Afhankelijk van uw keuze voor pakket en functionaliteiten heeft u/uw medewerkers toegang tot de personeelsgegevens, digitale salarisstroken en meer.

Van ontslag tot signaleerfunctie

Wij gaan nog wat stappen verder als HR-partner. Loonvisie genereert zelfs desgewenst arbeidsovereenkomsten en biedt deze ter digitale ondertekening aan bij uw medewerker, voert alle formaliteiten rondom het aannemen en ontslaan van uw personeel en verzorgt alle nodige aan- en afmeldingen naar pensioen- en andere inkomensverzekeraars. Een andere grote meerwaarde van Loonvisie is de signaleerfunctie. Als een contract eindigt, geven wij een signaal. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Leidt een signaal tot actie? Dat automatiseren wij via ons HR-Workflows.

Kortom, onze digitale personeelsadministratie is uiterst flexibel, praktisch en werkzaam en levert enorm veel inzicht én overzicht op verschillende niveaus.  

Quick Scan

Loonvisie heeft een Quick Scan ontwikkeld waarbij inzichtelijk wordt of u uw personeelsadministratie op orde heeft. Of dat er inderdaad raadzaam is om uit te besteden.

Na het invullen van enkele meerkeuzevragen krijgt u een resultaat in de vorm van een stoplichtmodel: Groen, oranje of rood.

Groen: U hebt alles goed op orde.

Oranje/rood: Blijf niet wachten totdat het op groen springt. Bel Loonvisie nu voor een goed advies.

Overstappen?

Kunt u ondersteuning gebruiken bij uw personeelsadministratie?

Steeds meer ondernemers besteden dit uit om hun spaarzame tijd te besteden aan hun eigen core business en/of het verder ontwikkelen van hun bedrijf. Het is uitdagend om salarisadministrateur, arbeidsjurist en HR-specialist in één te zijn. Wij hebben hier de expertise voor in huis; alles onder één dak. Wel zo efficiënt!

Profiteer van een overstap naar ons speciale HR-Portaal en ontdek de voordelen wat onze online personeelsadministratie.

Vragen over personeelsadministratie?

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Vervallen wettelijke vakantiedagen per 1 juli niet altijd aan de orde

De zorg- en informatieverplichting van de werkgever reikt ver. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werknemer daadwerkelijk zijn vakantie kan opnemen en hem tijdig informeren dat hij niet-opgenomen vakantiedagen dreigt te verliezen. Informeer de werknemers dus aan het begin van het nieuwe jaar er tijdig op of en zo […]

Vergoeding kosten VOG

Ook een vergoeding van de kosten voor een rijbewijs E en een vergoeding voor een (2e) paspoort vallen niet onder de intermediaire kosten. Hierna lees je een vraag en antwoord over de intermediaire kosten en een toelichting op het juiste antwoord. Een werkgever vergoedt de kosten van onderstaande documenten. Voor […]
× Hoe kunnen we je helpen?