"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Update Berichtgeving Coronavirus aan Besturen, Commissies en Contactpersonen (3)

De huidige door het kabinet uitgevaardigde landelijke maatregelen en adviezen in verband met het coronavirus gelden tot en met 28 april a.s. Evenementen met een vergunnings- en meldplicht zijn verboden tot 1 juni 2020. Op 21 april a.s. maakt het kabinet bekend of de momenteel van kracht zijnde maatregelen verlengd worden dan wel bijgesteld worden. De 1,5 meter afstand blijft belangrijk. Werk thuis als het kan. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Ga alleen naar buiten voor werk, zorg voor anderen en noodzakelijke boodschappen. Handen regelmatig wassen en geen handen schudden.

Als VVE Commitment hebben wij het standpunt ingenomen om in ieder geval tot en met vrijdag 22 mei 2020 geen (fysieke) Algemene Vergaderingen bij te wonen. Dit los van de maatregelen die na 28 april a.s. van kracht blijven of worden. De gezondheid van onze medewerkers is hierbij een overweging maar ook de risico’s tot verspreiding spelen een rol. Kortom: wij zeggen tot en met 22 mei a.s. alle vergaderingen van en met onze VvE’s af. Onze beheerders nemen het initiatief om in samenspraak met de besturen de geannuleerde vergaderingen opnieuw in te plannen. Vergaderingen die al ingepland staan voor na de datum van 22 mei a.s. blijven staan tenzij het kabinet met verlengingsmaatregelen komt waardoor wij genoodzaakt worden de door ons gehanteerde datum van 22 mei op te schuiven.

Voor het overige blijft wat onze bereikbaarheid en dienstverlening betreft van kracht wat wij op 16 maart jl gecommuniceerd hebben. Wij conformeren ons aan alle richtlijnen en adviezen van Rijksoverheid, RIVM en GGD. Ons kantoor is met een aangepaste bezetting geopend en wij blijven per mail en per telefoon bereikbaar. In het maken van afspraken en accepteren van uitnodigingen blijven wij terughoudend. Waar nodig is onze voorkeur overleg via telefonische vergadering, beeldbellen of video conferencing. Fysieke contacten, bezoeken en afspraken vinden plaats indien hoogstnoodzakelijk (bv. bij storingen, spoedeisende reparaties of onderhoudswerkzaamheden) waarbij zaken als alertheid, afstand en hygiëne essentieel zijn.

Het Corona virus beheerst ons leven en is onvermijdelijk van invloed op het functioneren van de VvE. Van iedereen wordt verwacht verantwoordelijkheid te nemen. Wij rekenen op uw begrip. Laten we elkaar tot steun zijn. Veel sterkte en gezondheid gewenst.

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?