"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Boschland Accountants & Adviseurs

Boschland accountants en adviseurs is gedreven je het ondernemen zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom bieden wij je een totaalpakket aan financiële diensten, waarbij we flexibel inzetbaar zijn. Zo bieden we precies die ondersteuning die jij nodig hebt.

Hét accountantskantoor voor ondernemers

Welk ondernemersvraagstuk jij ook hebt, in welke fase jij als ondernemer of jouw bedrijf zich ook bevindt: Boschland is er om jou tijdens je gehele reis te ondersteunen op een manier die bij jou past. Want samen kunnen we het verschil maken. Daarom vinden we het belangrijk om jouw situatie te kennen, betrokken te zijn en proactief mee te denken en om er te zijn als je vragen hebt.

Of het nu gaat om de jaarrekening, managementrapportage, fiscaal advies, financiële planning, fusie of overname, bedrijfsfinancieringen of bedrijfsadvisering: aan Boschland heb je een echte, onafhankelijke sparringpartner met veel (ook branchegerichte) kennis en ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zowel praktijkgerichte bedrijven als dienstverlenende ondernemingen waardoor we écht de diepte in kunnen gaan en samen het verschil kunnen maken voor een succesvol perspectief voor iedere onderneming.

Meest recente
nieuwsberichten

Er is recentelijk een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek belicht zowel obstakels als kansen voor het verduurzamen binnen VvE’s

Verduurzaming van VvE-gebouwen: drijfveren en obstakels richting 2050

Er is recentelijk een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek belicht zowel obstakels als kansen voor het verduurzamen binnen VvE’s

Salderingsregeling zonnepanelen blijft gehandhaafd

De salderingsregeling blijft voorlopig bestaan. Dit is de uitkomst van behandeling van het plan in de Eerste Kamer.

Commitment VVE-Beheer versterking in ons team

De afgelopen periode heeft ons team een welkome versterking ondergaan. Met elkaar gaan we ons dit jaar weer maximaal inspannen voor onze VvE’s.

× Hoe kunnen we je helpen?