"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Boschland Accountants & Adviseurs

Boschland accountants en adviseurs is gedreven je het ondernemen zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom bieden wij je een totaalpakket aan financiële diensten, waarbij we flexibel inzetbaar zijn. Zo bieden we precies die ondersteuning die jij nodig hebt.

Hét accountantskantoor voor ondernemers

Welk ondernemersvraagstuk jij ook hebt, in welke fase jij als ondernemer of jouw bedrijf zich ook bevindt: Boschland is er om jou tijdens je gehele reis te ondersteunen op een manier die bij jou past. Want samen kunnen we het verschil maken. Daarom vinden we het belangrijk om jouw situatie te kennen, betrokken te zijn en proactief mee te denken en om er te zijn als je vragen hebt.

Of het nu gaat om de jaarrekening, managementrapportage, fiscaal advies, financiële planning, fusie of overname, bedrijfsfinancieringen of bedrijfsadvisering: aan Boschland heb je een echte, onafhankelijke sparringpartner met veel (ook branchegerichte) kennis en ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zowel praktijkgerichte bedrijven als dienstverlenende ondernemingen waardoor we écht de diepte in kunnen gaan en samen het verschil kunnen maken voor een succesvol perspectief voor iedere onderneming.

Meest recente
nieuwsberichten

Appartementencomplex met groene balkons

Verenigingen van eigenaars opgelet: SVVE vanaf 2024 aangepast en uitgebreid

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) wordt uitgebreid per 1 januari 2024. Dit levert meer mogelijkheden voor subsidie bij verduurzaming op voor vereniging van eigenaars (vve’s), wooncoöperaties en woonverenigingen.

Foto van links naar rechts: Henk Hoksbergen, Antoine Dohmen, Johan Bouman en Nico Wagenvoort

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

José Janssen geslaagd voor examen VvE-beheerder!

Onlangs heeft José, een van onze VVE Beheerders, deelgenomen aan het examen VvE-beheerder -Theorietoets. José heeft deze met glas en wimpel doorstaan.

× Hoe kunnen we je helpen?