"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment Makelaars

We kunnen heel snel schakelen en mede doordat we zoveel kennis in huis hebben op het gebied van wonen en financiën, beantwoorden we vragen snel. Iemand die binnenloopt omdat hij verliefd is geworden op een huis, kan in hetzelfde pand terecht bij Commitment Verzekeringen met vragen over de hypotheek.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het kantoor is ontstaan vanuit de visie om klanten helemaal te ontzorgen. Onze collega José Janssen staat voor u klaar bij uw vragen over de woningmarkt. Haar passie voor het makelaarsvak combineert zij met getrainde onderhandelings- en marketingvaardigheden.

Voor verkoop, verhuur en aankoop van uw woning kunt u terecht bij Commitment Makelaars. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van partners voor uw taxatie, hypotheek en verzekeringen of vastgoed- en VvE-beheer.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Meest recente
nieuwsberichten

OndernemersKompas medewerkers event!

Donderdag 13 juni 2024 hadden we ons jaarlijkse medewerkers event! Samen met collega’s van Boschland, Loonvisie, ACMA, Commitment Verzekeringen, Commitment VvE-Beheer en CSE hebben we een uitdagende beproeving doorstaan met de Commando Route bij Otterlo Events. We hebben de dag afgesloten met een gezellige BBQ. Het was zwaar, maar vooral erg gezellig! Voorwaarts mars!

Subsidie investeren in geïntegreerde gewasbescherming

De subsidieregeling investeringen geïntegreerde ge­wasbescherming wordt dit jaar opengesteld van 20 tot en met 28 juni. Er kan subsidie worden verkregen voor een investering in één nieuw bedrijfsmiddel. Het moet als doel hebben ziekten, plagen en onkruiden te be­strijden met preventieve of niet-chemische maatrege­len.

WA-verzekering voor werkmaterieel

Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motor­rijtuigen (WAM) moet een eigenaar al zijn motorrijtui­gen verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Voor de wet is een motorrijtuig een voertuig dat zichzelf motorisch kan voortbewegen en een aandrij­ving op de wielen heeft.

× Hoe kunnen we je helpen?