"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment Makelaars

We kunnen heel snel schakelen en mede doordat we zoveel kennis in huis hebben op het gebied van wonen en financiën, beantwoorden we vragen snel. Iemand die binnenloopt omdat hij verliefd is geworden op een huis, kan in hetzelfde pand terecht bij Commitment Verzekeringen met vragen over de hypotheek.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het kantoor is ontstaan vanuit de visie om klanten helemaal te ontzorgen. Onze collega José Janssen staat voor u klaar bij uw vragen over de woningmarkt. Haar passie voor het makelaarsvak combineert zij met getrainde onderhandelings- en marketingvaardigheden.

Voor verkoop, verhuur en aankoop van uw woning kunt u terecht bij Commitment Makelaars. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van partners voor uw taxatie, hypotheek en verzekeringen of vastgoed- en VvE-beheer.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Meest recente
nieuwsberichten

Appartementencomplex met groene balkons

Verenigingen van eigenaars opgelet: SVVE vanaf 2024 aangepast en uitgebreid

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) wordt uitgebreid per 1 januari 2024. Dit levert meer mogelijkheden voor subsidie bij verduurzaming op voor vereniging van eigenaars (vve’s), wooncoöperaties en woonverenigingen.

Foto van links naar rechts: Henk Hoksbergen, Antoine Dohmen, Johan Bouman en Nico Wagenvoort

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

José Janssen geslaagd voor examen VvE-beheerder!

Onlangs heeft José, een van onze VVE Beheerders, deelgenomen aan het examen VvE-beheerder -Theorietoets. José heeft deze met glas en wimpel doorstaan.

× Hoe kunnen we je helpen?