"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment Verzekeringen

 Wij zijn een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen. Commitment Verzekeringen is jouw betrouwbare sparringpartner op financieel terrein.

Gaat verder dan elke
andere dienstverlener

Op zoek naar onafhankelijk, financieel advies voor jouw bedrijf? Commitment is jouw betrokken partner als het gaat om verzekeringen, pensioenen, bedrijfsfinancieringen en employee benefits. Ook voor hypotheken en RegioBank zaken kun je bij ons terecht. Door onze persoonlijke manier van werken, denken we proactief met jouw steeds veranderende situatie mee en zien we wat je nodig hebt. Vandaag en morgen.

Wist je dat je dat je bij ons ook welkom bent als het gaat om je privé-situatie of voor het leven buiten je onderneming? In elke fase van je leven kunnen wij jou van dienst zijn en met je meedenken. Commitment is er voor ieder individu die een professionele partij en een passende oplossing zoekt voor verzekeringen, hypotheken, bankzaken, pensioenadvies, aan- en verkoop van een woning. Ook op het gebied van VvE-beheer weet Commitment de weg en Verenigingen van Eigenaren kunnen volledig ontzorgd worden.

Meest recente
nieuwsberichten

Appartementencomplex met groene balkons

Verenigingen van eigenaars opgelet: SVVE vanaf 2024 aangepast en uitgebreid

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) wordt uitgebreid per 1 januari 2024. Dit levert meer mogelijkheden voor subsidie bij verduurzaming op voor vereniging van eigenaars (vve’s), wooncoöperaties en woonverenigingen.

Foto van links naar rechts: Henk Hoksbergen, Antoine Dohmen, Johan Bouman en Nico Wagenvoort

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

José Janssen geslaagd voor examen VvE-beheerder!

Onlangs heeft José, een van onze VVE Beheerders, deelgenomen aan het examen VvE-beheerder -Theorietoets. José heeft deze met glas en wimpel doorstaan.

× Hoe kunnen we je helpen?