"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment Verzekeringen

 Wij zijn een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen. Commitment Verzekeringen is jouw betrouwbare sparringpartner op financieel terrein.

Gaat verder dan elke
andere dienstverlener

Op zoek naar onafhankelijk, financieel advies voor jouw bedrijf? Commitment is jouw betrokken partner als het gaat om verzekeringen, pensioenen, bedrijfsfinancieringen en employee benefits. Ook voor hypotheken en RegioBank zaken kun je bij ons terecht. Door onze persoonlijke manier van werken, denken we proactief met jouw steeds veranderende situatie mee en zien we wat je nodig hebt. Vandaag en morgen.

Wist je dat je dat je bij ons ook welkom bent als het gaat om je privé-situatie of voor het leven buiten je onderneming? In elke fase van je leven kunnen wij jou van dienst zijn en met je meedenken. Commitment is er voor ieder individu die een professionele partij en een passende oplossing zoekt voor verzekeringen, hypotheken, bankzaken, pensioenadvies, aan- en verkoop van een woning. Ook op het gebied van VvE-beheer weet Commitment de weg en Verenigingen van Eigenaren kunnen volledig ontzorgd worden.

Meest recente
nieuwsberichten

Er is recentelijk een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek belicht zowel obstakels als kansen voor het verduurzamen binnen VvE’s

Verduurzaming van VvE-gebouwen: drijfveren en obstakels richting 2050

Er is recentelijk een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek belicht zowel obstakels als kansen voor het verduurzamen binnen VvE’s

Salderingsregeling zonnepanelen blijft gehandhaafd

De salderingsregeling blijft voorlopig bestaan. Dit is de uitkomst van behandeling van het plan in de Eerste Kamer.

Commitment VVE-Beheer versterking in ons team

De afgelopen periode heeft ons team een welkome versterking ondergaan. Met elkaar gaan we ons dit jaar weer maximaal inspannen voor onze VvE’s.

× Hoe kunnen we je helpen?