"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment Verzekeringen

 Wij zijn een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen. Commitment Verzekeringen is jouw betrouwbare sparringpartner op financieel terrein.

Gaat verder dan elke
andere dienstverlener

Op zoek naar onafhankelijk, financieel advies voor jouw bedrijf? Commitment is jouw betrokken partner als het gaat om verzekeringen, pensioenen, bedrijfsfinancieringen en employee benefits. Ook voor hypotheken en RegioBank zaken kun je bij ons terecht. Door onze persoonlijke manier van werken, denken we proactief met jouw steeds veranderende situatie mee en zien we wat je nodig hebt. Vandaag en morgen.

Wist je dat je dat je bij ons ook welkom bent als het gaat om je privé-situatie of voor het leven buiten je onderneming? In elke fase van je leven kunnen wij jou van dienst zijn en met je meedenken. Commitment is er voor ieder individu die een professionele partij en een passende oplossing zoekt voor verzekeringen, hypotheken, bankzaken, pensioenadvies, aan- en verkoop van een woning. Ook op het gebied van VvE-beheer weet Commitment de weg en Verenigingen van Eigenaren kunnen volledig ontzorgd worden.

Meest recente
nieuwsberichten

Hoe blijf je als bakker in deze tijd rendabel?

De subsidieregeling investeringen geïntegreerde ge­wasbescherming wordt dit jaar opengesteld van 20 tot en met 28 juni. Er kan subsidie worden verkregen voor een investering in één nieuw bedrijfsmiddel. Het moet als doel hebben ziekten, plagen en onkruiden te be­strijden met preventieve of niet-chemische maatrege­len.

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen voor subsidie voor het deel…

BBL-studenten hebben nu recht op een aparte overeenkomst

BBL-studenten sluiten een arbeidsovereenkomst die specifiek bedoeld is voor de duur van hun opleiding. Deze overeenkomst valt onder een bijzondere regeling waardoor de ketenbepaling niet van toepassing is. Dit betekent dat een BBL-student meerdere tijdelijke contracten kan krijgen zonder dat deze automatisch worden omgezet naar een vast contract​.

× Hoe kunnen we je helpen?