"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment VVE & Vastgoed

VVE Commitment is een betrokken en dienstverlenende organisatie, centraal gelegen in Nederland. Als professioneel beheerder zet VVE Commitment zich volledig in voor adequaat en verantwoord beheer van zowel kleinere als grotere Verenigingen van Eigenaren in midden Nederland.

Uw VvE in betrouwbare handen

VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening op het gebied van Verenigingen van Eigenaren en hun gebouwen c.q. gezamenlijke eigendommen. Naast standaard beheerpakketten is specifiek beheer en maatwerk altijd bespreekbaar. Tot onze dienstverlening behoort ook begeleiding en advisering op het gebied van verduurzaming en energiebesparing.

VVE Commitment hecht waarde aan persoonlijk contact en communicatie. In een mate en op een wijze waarbij de Vereniging van Eigenaren zich prettig voelen. Iedere Vereniging van Eigenaren heeft een vaste relatiebeheerder.
De aanpak en visie van VVE Commitment spreekt een grote groep van opdrachtgevers aan, zoals Verenigingen van Eigenaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Meest recente
nieuwsberichten

Er is recentelijk een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek belicht zowel obstakels als kansen voor het verduurzamen binnen VvE’s

Verduurzaming van VvE-gebouwen: drijfveren en obstakels richting 2050

Er is recentelijk een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek belicht zowel obstakels als kansen voor het verduurzamen binnen VvE’s

Salderingsregeling zonnepanelen blijft gehandhaafd

De salderingsregeling blijft voorlopig bestaan. Dit is de uitkomst van behandeling van het plan in de Eerste Kamer.

Commitment VVE-Beheer versterking in ons team

De afgelopen periode heeft ons team een welkome versterking ondergaan. Met elkaar gaan we ons dit jaar weer maximaal inspannen voor onze VvE’s.

× Hoe kunnen we je helpen?