"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

Commitment VVE & Vastgoed

VVE Commitment is een betrokken en dienstverlenende organisatie, centraal gelegen in Nederland. Als professioneel beheerder zet VVE Commitment zich volledig in voor adequaat en verantwoord beheer van zowel kleinere als grotere Verenigingen van Eigenaren in midden Nederland.

Uw VvE in betrouwbare handen

VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening op het gebied van Verenigingen van Eigenaren en hun gebouwen c.q. gezamenlijke eigendommen. Naast standaard beheerpakketten is specifiek beheer en maatwerk altijd bespreekbaar. Tot onze dienstverlening behoort ook begeleiding en advisering op het gebied van verduurzaming en energiebesparing.

VVE Commitment hecht waarde aan persoonlijk contact en communicatie. In een mate en op een wijze waarbij de Vereniging van Eigenaren zich prettig voelen. Iedere Vereniging van Eigenaren heeft een vaste relatiebeheerder.
De aanpak en visie van VVE Commitment spreekt een grote groep van opdrachtgevers aan, zoals Verenigingen van Eigenaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Meest recente
nieuwsberichten

Appartementencomplex met groene balkons

Verenigingen van eigenaars opgelet: SVVE vanaf 2024 aangepast en uitgebreid

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) wordt uitgebreid per 1 januari 2024. Dit levert meer mogelijkheden voor subsidie bij verduurzaming op voor vereniging van eigenaars (vve’s), wooncoöperaties en woonverenigingen.

Foto van links naar rechts: Henk Hoksbergen, Antoine Dohmen, Johan Bouman en Nico Wagenvoort

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

José Janssen geslaagd voor examen VvE-beheerder!

Onlangs heeft José, een van onze VVE Beheerders, deelgenomen aan het examen VvE-beheerder -Theorietoets. José heeft deze met glas en wimpel doorstaan.

× Hoe kunnen we je helpen?