"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

CSE Administratie Service

CSE is een administratiekantoor in Noord-Oost Nederland. Vanuit onze vestiging in Emmen richten wij ons op het verlenen van diensten in alle segmenten in het MKB en non-profit organisaties. De deur staat bij ons altijd open wanneer er behoefte is aan een persoonlijke sparringpartner

Op ons kunt u rekenen!

Bij CSE Administratie Service vinden wij laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en bereikbaarheid essentieel om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij werken niet vóór jou, maar naast jou. Wij zijn oplossings- en praktijkgericht en vinden dat administratiewerk nog steeds een persoonlijke benadering nodig heeft.

Of het nu gaat om belastingadvies, jaarrekeningen, administratieve dienstverlening, salarisadministrateurs of interim management, met onze ervaring en kennis kunnen wij jou ondersteunen als een echte partner. Daarnaast verzorgt CSE ook de salarisadministratie voor verschillende collega kantoren. Sinds 2022 zijn wij onderdeel geworden van OndernemersKompas en werken wij ook nauw samen met ACMA en Loonvisie Salarisadministratie & HR.

Meest recente
nieuwsberichten

Subsidie investeren in geïntegreerde gewasbescherming

De subsidieregeling investeringen geïntegreerde ge­wasbescherming wordt dit jaar opengesteld van 20 tot en met 28 juni. Er kan subsidie worden verkregen voor een investering in één nieuw bedrijfsmiddel. Het moet als doel hebben ziekten, plagen en onkruiden te be­strijden met preventieve of niet-chemische maatrege­len.

WA-verzekering voor werkmaterieel

Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motor­rijtuigen (WAM) moet een eigenaar al zijn motorrijtui­gen verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Voor de wet is een motorrijtuig een voertuig dat zichzelf motorisch kan voortbewegen en een aandrij­ving op de wielen heeft.

Vestigingssteun jonge landbouwers op 3 juni opengesteld

Er wordt tot 2027 € 240 miljoen beschikbaar gesteld voor jonge landbouwers die een bedrijf geheel of ge­deeltelijk overnemen of een bedrijf starten. Deze zoge­naamde vestigingssteun wordt voor het eerst openge­steld van 3 juni tot en met 2 augustus 2024.

× Hoe kunnen we je helpen?