"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

extra inzicht in kansen en mogelijkheden

Ondernemersadvies

Bij elk ondernemersvraagstuk in iedere levensfase van jouw bedrijf en jou als ondernemer

Ondernemen is stappen maken

Soms kleine stapjes vooruit of gelijk grotere stappen, ieder op zijn eigen tempo en ieder met een eigen perspectief. Wat je volgende stap ook is, het OndernemersKompas staat graag aan je zijde met ondernemersadvies die je nodig hebt. Wij zijn er door en voor ondernemers. Want de ondernemer in je zit nooit stil…

Als het gaat om ondernemersadvies biedt het OndernemersKompas een enorm scala aan financiële diensten om de ondernemer – jou en je bedrijf – vooruit te hepen.

Denk onder meer bij ondernemersadvies aan:

 • Financiering van je plannen. We bieden veel mogelijkheden om de financiering te realiseren.
 • Bedrijfsoverdracht: dit is geen dagelijkse praktijk voor de ondernemer. Er spelen verschillende factoren die hierbij komen kijken.
 • Fiscale diensten
 • Ontslagrecht
 • Accountancy
 • Salaris- en personeelsadministratie
 • HR-zaken, juridisch advies, verzuimpreventie         

Ondernemersadvies voor elke ondernemer 

Het ontzorgen van klanten is diepgeworteld in alle partners binnen het OndernemersKompas. Klanten echt vooruit willen helpen. Verder helpen met hun droom en ambities. Met elkaar toekomstbeelden verkennen. Niet voor niets is onze missie: ‘wij helpen jou, als ondernemer, bij elk ondernemersvraagstuk in iedere levensfase van zowel jouw bedrijf en van jou als ondernemer. Door in alle windrichtingen van het kompas te kijken, bepalen we samen de juiste koers.’

Wij weten de weg; ondernemersadvies op maat

Dat wij de weg weten, zeggen we niet zomaar. Dat is een belofte. In plaats van rond te shoppen in het doolhof aan aanbieders – en door de bomen het bos niet meer te zien wat er allemaal af te nemen is aan financiële diensten – hebben wij juist alles overzichtelijk samengebracht. De cijfers zijn de basis, maar onze specialisten bieden extra inzicht in de kansen en mogelijkheden door gebruik te maken van hun eigen expertise.

Bundeling diensten

Als ondernemer zul je versteld staan, dat alles hier is. Bij één groep van bedrijven. Bij één dienstverlener door bundeling van diensten. Door het bundelen van de diensten bieden wij klanten meer overzicht en efficiëntie. Elke dienstverlenende aanbieder heeft een berg aan specifieke kennis op een eigen terrein. Een bepaald, branchegericht vraagstuk? Dit weten we binnen no-time onder te brengen bij een van de partners binnen het OndernemersKompas. Kruisbestuiving in optima forma!

Snelle opvolging & oplossingsgericht

De bedrijven weten van elkaar wat er speelt. Heb je bijvoorbeeld een liquiditeitsprobleem en wil je advies? Je bedrijf groeit door en je hebt kundig en eerlijk advies nodig? Dan vullen de diensten elkaar naadloos aan. Juist omdat we helpen bij de start van ondernemers en met ze op weg gaan naar alle volgende fases. Met elkaar zijn we in staat vliegensvlug te reageren en te acteren. We laten de zaken niet op zijn beloop, maar geven er zo snel als mogelijk opvolging aan. Kortom, snelle opvolging én oplossingsgericht als het gaat om ondernemersadvies. Dit kan ook omdat wij korte lijnen kennen. Binnen het OndernemersKompas zelf, maar vooral ook bij de bedrijven die eronder hangen.

Kortom, Het OndernemersKompas gaat veel verder dan slechts een stevig ondernemersadvies! Het is een onmisbaar kompas bestaande uit een totaal dienstenpakket op maat onder één vlag.

Wij weten de weg

 • Advies voor elke ondernemersvraag
 • Eén vaste sparringpartner
 • Altijd bereikbaar en dichtbij
 • Groeit mee met jouw bedrijf
 • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Laat ons contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Klanten aan het woord

Frank Giezen

Ojah

In het begin van mijn ondernemerschap had ik weinig verstand van financiële bedrijfsvoering of jaarrekeningen. Dankzij OndernemersKompas is dat helemaal verleden tijd. Zij maakten mij volledig wegwijs en namen mij altijd persoonlijk en professioneel mee in financiële zaken. Zelfs na een enorme groei van ons bedrijf, bleven ze meerwaarde toevoegen. Toen we de loonadministratie wilden uitbesteden, kwamen we natuurlijk weer bij hen uit. Een aanrader voor het MKB!

Klanten aan het woord

Wim van Ginkel

Koninklijke Ginkel Groep

Al vanaf begin jaren 90 groeien wij samen met de ondernemingen van OndernemersKompas. De samenwerking is daarbij van twee kanten altijd erg goed geweest. Dit komt met name door het persoonlijke contact, hun vermogen om mee te gaan met de tijd en het vertrouwen wat ze mij geven. Toen wij een aantal jaren geleden onze loonadministratie wilden gaan uitbesteden, kwamen we vanzelfsprekend weer bij OndernemersKompas uit. Ik kan OndernemersKompas aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan vooruitgang.

Klanten aan het woord

Gerwin Jansen

Master data consulting

Al vanaf dag één kan ik als kleine ondernemer bouwen op OndernemersKompas. Zij weten wat er bij mij speelt, hoe ik dingen doe en kennen de ins en outs van mijn business. Daarnaast gaan zij door hun persoonlijke aanpak en het pro-actief meedenken verder dan elke andere dienstverlener. Door kritische vragen te stellen zoals: “Heb je er wel eens aan gedacht het zo te doen?”, helpen zij mij écht verder vooruit. Hun onderbouwde aanpak daarin en de fijne samenwerking maakt het een super goede match!

× Hoe kunnen we je helpen?