"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Iedereen heeft een eigen weg

Ondernemerscoach

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te kennen.
Echt goed te kennen.

Weten wat er speelt

Een ondernemer echt goed kennen. Dat je weet wat er speelt. Waar ze soms mee worstelen en ook wat ze plezier geeft in hun leven. Als wij onze klanten goed kennen, kunnen wij onze klanten van persoonlijk en eerlijk advies voorzien. Op maat gesneden, passend bij de situatie.

Vertrouwensrelatie

Wij werken dan ook met vertrouwde, vaste relatiebeheerders. Onze relatiebeheerders streven naar zorgvuldig opgebouwde, gelijkwaardige vertrouwensrelaties. Ze gaan voor een sterke en duurzame band waar ruimte is voor ontmoeting. We noemen ze ook ondernemerscoaches. Of sparringpartners. De naam is niet eens zo belangrijk, maar hun rol wel.

Eén aanspreekpunt met je eigen ondernemerscoach

Onze ondernemerscoaches zijn je aanspreekpunt. Zij zorgen dat je aan tafel komt bij de juiste partij. Ze weten precies waar je bij wie moet zijn: welk gerenommeerd merk – één van de selectieve bedrijven – binnen het OndernemersKompas past het allerbeste bij jou? Welke specifieke vraagstukken leven er en in welke levensfase?

Klantgerichte partners

Van beginnersvraag tot een vraag van een familiebedrijf dat op het punt staat te stoppen. Van privé- tot zakelijke belangen. Van fiscale vragen tot de complete salarisadministratie. Ontdek voor elke ondernemersvraag ons juiste merk. Stuk voor stuk partners/professionals met hetzelfde DNA. Die het belang van de klant altijd vooropstellen: de klantbehoefte staat centraal. Die klantgerichte aanpak zit bij elke partner binnen het OndernemersKompas diep in de vezels.   

Uniek breed pakket aan diensten

Het is gerust uniek te noemen dat zo’n breed pakket aan financiële diensten onder één paraplu valt. Ofwel, één loket voor alles wat bij het ondernemerschap komt kijken! Eén ondernemerscoach die met je optrekt. Wij weten de weg. Dat is onze gezamenlijke belofte, die wij elke dag opnieuw waarmaken. Wij weten de weg voor onze klanten. Iedere ondernemer is anders. Daarom is er voor iedereen een eigen weg.

Wie wordt jouw ondernemerscoach?    

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Laat ons contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Klanten aan het woord

Frank Giezen

Ojah

In het begin van mijn ondernemerschap had ik weinig verstand van financiële bedrijfsvoering of jaarrekeningen. Dankzij OndernemersKompas is dat helemaal verleden tijd. Zij maakten mij volledig wegwijs en namen mij altijd persoonlijk en professioneel mee in financiële zaken. Zelfs na een enorme groei van ons bedrijf, bleven ze meerwaarde toevoegen. Toen we de loonadministratie wilden uitbesteden, kwamen we natuurlijk weer bij hen uit. Een aanrader voor het MKB!

Klanten aan het woord

Wim van Ginkel

Koninklijke Ginkel Groep

Al vanaf begin jaren 90 groeien wij samen met de ondernemingen van OndernemersKompas. De samenwerking is daarbij van twee kanten altijd erg goed geweest. Dit komt met name door het persoonlijke contact, hun vermogen om mee te gaan met de tijd en het vertrouwen wat ze mij geven. Toen wij een aantal jaren geleden onze loonadministratie wilden gaan uitbesteden, kwamen we vanzelfsprekend weer bij OndernemersKompas uit. Ik kan OndernemersKompas aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan vooruitgang.

Klanten aan het woord

Gerwin Jansen

Master data consulting

Al vanaf dag één kan ik als kleine ondernemer bouwen op OndernemersKompas. Zij weten wat er bij mij speelt, hoe ik dingen doe en kennen de ins en outs van mijn business. Daarnaast gaan zij door hun persoonlijke aanpak en het pro-actief meedenken verder dan elke andere dienstverlener. Door kritische vragen te stellen zoals: “Heb je er wel eens aan gedacht het zo te doen?”, helpen zij mij écht verder vooruit. Hun onderbouwde aanpak daarin en de fijne samenwerking maakt het een super goede match!

× Hoe kunnen we je helpen?