"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

luisteren, praten én sparren met ondernemers

Ondernemersklankbord

Onze drive om ondernemers de weg te wijzen op basis van integriteit en vertrouwen.

‘Iemand of een groep mensen die met aandacht luistert en reageert’

Dit is de betekenis van een ondernemersklankbord. Precies de kenmerken van het OndernemersKompas:  luisteren, praten én sparren met ondernemers. En daar de tijd voor nemen. Van startende ondernemers en jonge ZZP’ers tot complexe familiebedrijven en ondernemingen die (soms ook noodgedwongen) gaan stoppen. Elke fase verdient een eigen praktijkgerichte aanpak. Een starter heeft andere behoeftes en vragen dan een bedrijf dat al even draait. Groeit de starter door, dan komen er andere ondernemersvraagstukken op zijn/haar pad. Is er een wens om uit te breiden in personeel? In stallen? In ICT? Is er sprake van een bedrijfsoverdracht aan familie? Samen de toekomstbeelden verkennen? Zeg het maar. Het gaat om één ding: de juiste persoon op de juiste plek. De ondernemer zoekt advies. Je zoekt een klankbord. Een ondernemersklankbord.

Klankbord voor ondernemers

Het OndernemersKompas biedt een laagdrempelig en professioneel ondernemersklankbord. Je mag altijd vragen stellen en advies vragen voor élke ondernemersvraag. We zijn altijd bereikbaar en dichtbij. Onze verschillende financiële merken hebben een berg aan ervaring en expertise in het MKB in tal van branches, familiebedrijven, starters en grote bedrijven met meerdere vestigingen. Elk merk/bedrijf heeft zijn eigen specialisme:  

Verzekeringen – Administratie – Salarisadministratie – Accountancy – Pensioenen – Hypotheken – Vastgoed & VVE-beheer   

Wat ons bindt, is een enorme passie voor financiële vraagstukken en een drive om de ondernemer de weg te wijzen op basis van integriteit en vertrouwen.

Meer informatie over ons ondernemersklankbord?

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Laat ons contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Klanten aan het woord

Frank Giezen

Ojah

In het begin van mijn ondernemerschap had ik weinig verstand van financiële bedrijfsvoering of jaarrekeningen. Dankzij OndernemersKompas is dat helemaal verleden tijd. Zij maakten mij volledig wegwijs en namen mij altijd persoonlijk en professioneel mee in financiële zaken. Zelfs na een enorme groei van ons bedrijf, bleven ze meerwaarde toevoegen. Toen we de loonadministratie wilden uitbesteden, kwamen we natuurlijk weer bij hen uit. Een aanrader voor het MKB!

Klanten aan het woord

Wim van Ginkel

Koninklijke Ginkel Groep

Al vanaf begin jaren 90 groeien wij samen met de ondernemingen van OndernemersKompas. De samenwerking is daarbij van twee kanten altijd erg goed geweest. Dit komt met name door het persoonlijke contact, hun vermogen om mee te gaan met de tijd en het vertrouwen wat ze mij geven. Toen wij een aantal jaren geleden onze loonadministratie wilden gaan uitbesteden, kwamen we vanzelfsprekend weer bij OndernemersKompas uit. Ik kan OndernemersKompas aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan vooruitgang.

Klanten aan het woord

Gerwin Jansen

Master data consulting

Al vanaf dag één kan ik als kleine ondernemer bouwen op OndernemersKompas. Zij weten wat er bij mij speelt, hoe ik dingen doe en kennen de ins en outs van mijn business. Daarnaast gaan zij door hun persoonlijke aanpak en het pro-actief meedenken verder dan elke andere dienstverlener. Door kritische vragen te stellen zoals: “Heb je er wel eens aan gedacht het zo te doen?”, helpen zij mij écht verder vooruit. Hun onderbouwde aanpak daarin en de fijne samenwerking maakt het een super goede match!

× Hoe kunnen we je helpen?