"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen ondernemen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

Samen ondernemen

Samen ondernemen, betekent bij het OndernemersKompas ook echt sámen ondernemen.

Gaan wij samen ondernemen?

We staan náást de ondernemer en streven naar betekenisvolle en duurzame relaties op basis van persoonlijk contact en gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Als gelijkwaardig en betrouwbaar partner staan we klaar voor je. Altijd. En altijd dichtbij.

We zijn er voor elke ondernemersvraag. Natuurlijk vanuit je onderneming, maar net zo goed vanuit je rol als ondernemer én die vanuit je privé-situatie. En we zijn er in iedere levensfase. Voor starters die net aan het avontuur beginnen. Voor bedrijven die aan het groeien zijn of dromen over uitbreiden. Of voor bedrijven, die juist willen gaan overdragen en het einde in zicht komt. Wij groeien met je mee: in elke (groei)fase zijn er andere behoeften en financiën nodig. Daarom is het fijn om de juiste partner om je heen te hebben. Een partner, die een kompas biedt aan wat je nodig hebt. Van HR tot verzekeringen. En van dichtgetimmerde fiscale plannen tot pensioenen. We helpen bij het maken van de juiste financiële keuzes. We gaan voor samen ondernemen.

Wij weten de weg

Samen ondernemen, is ook samen op zoek naar de beste oplossingen. Wat past het beste bij je? Welke richting ga je op? Wij weten de weg. Op financieel vlak. Op juridisch vlak. Op fiscaal vlak. Op HR-vlak. Eigenlijk op élk vlak voor al je financiële zaken. Dit komt omdat wij bewust hebben gekozen voor een opvallende bundeling van krachten en expertises van verschillende bedrijven/merken. Deze bedrijven benutten optimaal elkaars sterke punten en actuele kennis. Deze bedrijven vullen elkaar naadloos aan, zijn bijzonder complementair aan elkaar. Tegelijkertijd kennen deze bedrijven elkaar door en door. Ze spreken diezelfde taal. Ze kennen diezelfde ondernemer. Zijn op de hoogte van diezelfde maatschappelijke uitdagingen. En niet onbelangrijk: de lijnen zijn er kort. Je weet precies wie je waarvoor nodig hebt.

Regisseur processen

Het resultaat van dienstverlening op één handige plek? Van een slimme regisseur, die alle processen bewaakt? De klant wordt zo optimaal bediend. De klant krijgt zo meer overzicht en efficiëntie. Dat is dus met recht samen ondernemen! Samen de koers bepalen. Samen ondernemen = Samen op weg

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Laat ons contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Klanten aan het woord

Frank Giezen

Ojah

In het begin van mijn ondernemerschap had ik weinig verstand van financiële bedrijfsvoering of jaarrekeningen. Dankzij OndernemersKompas is dat helemaal verleden tijd. Zij maakten mij volledig wegwijs en namen mij altijd persoonlijk en professioneel mee in financiële zaken. Zelfs na een enorme groei van ons bedrijf, bleven ze meerwaarde toevoegen. Toen we de loonadministratie wilden uitbesteden, kwamen we natuurlijk weer bij hen uit. Een aanrader voor het MKB!

Klanten aan het woord

Wim van Ginkel

Koninklijke Ginkel Groep

Al vanaf begin jaren 90 groeien wij samen met de ondernemingen van OndernemersKompas. De samenwerking is daarbij van twee kanten altijd erg goed geweest. Dit komt met name door het persoonlijke contact, hun vermogen om mee te gaan met de tijd en het vertrouwen wat ze mij geven. Toen wij een aantal jaren geleden onze loonadministratie wilden gaan uitbesteden, kwamen we vanzelfsprekend weer bij OndernemersKompas uit. Ik kan OndernemersKompas aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan vooruitgang.

Klanten aan het woord

Gerwin Jansen

Master data consulting

Al vanaf dag één kan ik als kleine ondernemer bouwen op OndernemersKompas. Zij weten wat er bij mij speelt, hoe ik dingen doe en kennen de ins en outs van mijn business. Daarnaast gaan zij door hun persoonlijke aanpak en het pro-actief meedenken verder dan elke andere dienstverlener. Door kritische vragen te stellen zoals: “Heb je er wel eens aan gedacht het zo te doen?”, helpen zij mij écht verder vooruit. Hun onderbouwde aanpak daarin en de fijne samenwerking maakt het een super goede match!

× Hoe kunnen we je helpen?