"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wie zijn wij

ACMA Administratiekantoor

ACMA is een administratiekantoor met al meer dan 10 jaar ervaring. Doordat we gebruik maken van automatisch boekhouden, hebben we meer tijd om jou te voorzien van advies. Onze nadruk ligt dan ook op de persoonlijke dienstverlening.

Altijd en overal up-to-date

Bij ACMA ben je ervan verzekerd dat jouw administratie op orde is. ACMA maakt administratievoering gemakkelijk, inzichtelijk en geeft opbouwende adviezen waar je echt wat aan hebt op administratief, financieel en fiscaal gebied. We zijn er om ondernemers, zowel zakelijk als persoonlijk, in elk stadium te ondersteunen en met raad en daad bij te staan. Met dié inzichtelijke informatie wat voor jou van belang is. 

En geautomatiseerd, waar en wanneer dan ook. Zo is er altijd grip op de status van je bedrijf en kan je als ondernemer je volledig richten op jouw bedrijfsactiviteiten. We zijn altijd dichtbij en maken met jou vaste afspraken als het gaat om ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, mogelijkheden om bij te sturen, diepgaandere detailinformatie en verdere aandachtspunten.

Meest recente
nieuwsberichten

Appartementencomplex met groene balkons

Verenigingen van eigenaars opgelet: SVVE vanaf 2024 aangepast en uitgebreid

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) wordt uitgebreid per 1 januari 2024. Dit levert meer mogelijkheden voor subsidie bij verduurzaming op voor vereniging van eigenaars (vve’s), wooncoöperaties en woonverenigingen.

Foto van links naar rechts: Henk Hoksbergen, Antoine Dohmen, Johan Bouman en Nico Wagenvoort

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

José Janssen geslaagd voor examen VvE-beheerder!

Onlangs heeft José, een van onze VVE Beheerders, deelgenomen aan het examen VvE-beheerder -Theorietoets. José heeft deze met glas en wimpel doorstaan.

× Hoe kunnen we je helpen?