"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Foto van links naar rechts: Henk Hoksbergen, Antoine Dohmen, Johan Bouman en Nico Wagenvoort

Boschland Accountants & Adviseurs neemt praktijk Antointe Dohmen over!

Graag laten wij weten dat Boschland Accountants & Adviseurs, per 1 januari 2024, de bedrijfsactiviteiten van praktijk Antoine Dohmen AA Accountant en Belastingadviseur overneemt.

Antoine Dohmen en Boschland

Na een grondige verkenning heeft Antoine Dohmen, gezien zijn leeftijd, besloten zijn kantoor over te dragen. Dit om de kwaliteit en de continuïteit van zijn accountants- en belastingadviespraktijk te waarborgen. Antoine Dohmen ziet in Boschland een prettige en goede opvolger voor zijn klanten.

Antoine Dohmen AA Accountant en Belastingadviseur

Antoine Dohmen AA Accountant en Belastingadviseur is een allround regionaal accountants- en belastingadvieskantoor. De kleinschalige praktijk – opgericht 1 februari 1921- is al meer dan 100 jaar actief voor zowel mkb-bedrijven als particuliere klanten. De activiteiten van het kantoor van Dohmen worden geïntegreerd binnen de Roermond vestiging van Boschland. Antoine Dohmen blijft voorlopig verbonden aan Boschland en zal op termijn zijn werkzaamheden gefaseerd afbouwen.

Directielid aan het woord

Henk Hoksbergen, directielid van Boschland, ziet de overname als een welkome aanvulling voor de vestiging in Roermond. “Met deze overname breiden wij onze activiteiten in Midden-Limburg verder uit en het versterkt zowel onze positie als die van ons zusterbedrijf Loonvisie Salarisadministratie & HR Advies in de regio Roermond”, aldus Henk Hoksbergen.

Boschland Accountants & Adviseurs met kantoren in Ede, Hengelo (Gld), Lienden, Roermond en Twello is lid van de SRA (vereniging mkb-accountantskantoren), de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants) en het Register Belastingadviseurs (beroepsvereniging voor fiscalisten).

Wat betekend dit voor klanten?

Wij verwelkomen de klanten van Antoine Dohmen met open armen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking, waarbij wij streven naar voortzetting van de hoogwaardige dienstverlening waar beide kantoren om bekendstaan.

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?